JONAS IHREBORN

MEUBELS GEMAAKT MET LIEFDE VOOR DETAIL

JI HEEFT AL DRIE GENERATIES LANG ERVARING IN HET ONTWERPEN EN MAKEN VAN KWALITATIEVE MEUBELS. DE LAATSTE 10 JAAR IS HET BEDRIJF VOORNAMELIJK GERICHT OP MEUBELS VOOR PROJECTINRICHTING, ZOALS HOTELS, RESTAURANTS EN LOUNGES VOOR DE PUBLIEKE RUIMTE.

PASSIE VOOR HET DETAIL

JI houdt van het ontwikkelen van meubels en spendeert uren aan elk klein detail. Het succes van een goed meubel kan afhangen van een millimeter te veel of te weinig.

DE DRIE P’S VAN JONAS IHREBORN:

Wanneer JI producten ontwerpt heeft men altijd drie ‘P’s in gedachte:

POSITIEF: JI is positief en hoopt uw leven positiever te maken, met meubels die er goed uitzien en goed in het gebruik zijn.

PRAGMATISCH: JI is zorgzaam voor de wereld en milieubewust met het gebruik van bronnen bij het maken en distribueren van meubels.

PROFESSIONEEL: JI vindt de relatie met u zeer waardevol en doet zijn uiterste best om uw beste keus te zijn, in niet alleen in design en kwaliteit, maar ook in dienstverlening en prijs.

DE COLLECTIE:

De collectie is veelzijdig, met lage stoelen en banken voor lounges, poefjes en bijpassende tafels.
Daarnaast heeft JI een uitgebreide collectie van bedbanken en fauteuils en poufs die in op eenvoudige wijze in een bed kunnen worden veranderd. Deze worden in Scandinavië al veel toegepast in hotels. JI maakt ook maatwerk interieurs, zoals vaste zitelementen voor lobby’s en restaurants.

NAAR JONAS IHREBORN