INTRODUCTIE

DESIGN UIT HET NOORDEN

Nordermöbler is opgericht vanuit een passie voor Scandinavisch design. De kenmerken zijn eenvoud, minimalisme, duurzaamheid en verfijnd materiaalgebruik.

PLATFORM EN AGENTSCHAP

Nordermöbler is een platform en agentschap voor hoogwaardige Scandinavische meubelen en verlichting voor projecten, maar ook voor thuis.
Nordermöbler richt zich op de project (contract) markt, voor architecten en projectinrichters en andere professionals die zich bezighouden met het inrichten van projecten. Daarnaast richten wij ons op de gespecialiseerde retailermarkt voor het woninginterieur.
Als platform volgt Nordermöbler de ontwikkelingen op designgebied in Scandinavië en informeert en publiceert daarover via de diverse mediakanalen.

COLLECTIES

Nordermöbler representeert de collecties van:

BALZAR BESKOW PROJECTMEUBILAIR UIT ZWEDEN
LUNDBERGS MÖBLER PROJECTMEUBILAIR UIT ZWEDEN
VIVERO PROJECTMEUBILAIR UIT FINLAND

LOKAAL EN DUURZAAM
In Scandinavië staan deze bedrijven al decennia bekend als betrouwbare fabrikanten van kwalitatief hoogstaande meubels, die zeer goed toepasbaar zijn in openbare omgevingen. De bedrijven werken duurzaam en lokaal: ontwerp en productie gebeurt in eigen fabrieken.

Kijk voor meer info de op de collectie pagina’s met een korte introductie van de bedrijven en een greep uit de collectie.

MAATWERK EN SNELLE LEVERTIJD
De bedrijven zijn gespecialiseerd in het leveren voor projecten dus kunnen goed inspelen op planningen van projecten. Neem contact op met ons voor een maatwerk voorstel voor uw project.

MEER OVER DE MERKEN:

BALZAR BESKOW
LUNDBERGS MÖBLER
VIVERO