INTRODUCTIE

NORDIC DESIGN VOOR PROJECTEN

Nordermöbler is een platform en agentschap voor hoogwaardige Scandinavisch projectmeubilair.

Nordermöbler representeert de collecties van:

BALZAR BESKOW PROJECTMEUBILAIR UIT ZWEDEN
LUNDBERGS MÖBLER PROJECTMEUBILAIR UIT ZWEDEN
VIVERO PROJECTMEUBILAIR UIT FINLAND

Wij richten ons voornamelijk op de projectmarkt, en informeren en adviseren (interieur)architecten, projectinrichters en andere professionals die zich bezighouden met het inrichten van projecten.

DEZE WEBSITE: ZOEKMACHINE

Op deze website combineren wij de producten van de drie collecties samen, zodat u als (interieur) architect gemakkelijk en snel producten kunt vergelijken en selecteren. U kunt kiezen uit hoofditems en sub-items en krijgt meteen een overzicht.
Op de websites van de fabrikanten kunt u vervolgens meer informatie en downloads vinden.

DUURZAAM MATERIAALGEBRUIK EN PRODUCTIE

In Scandinavië staan deze bedrijven al decennia bekend als fabrikanten van kwalitatief hoogstaande meubels, die zeer goed toepasbaar zijn in openbare omgevingen. De bedrijven werken duurzaam en lokaal: ontwerp en productie gebeurt in eigen fabrieken in Zweden en Finland.
De meubels worden vervaardigd uit alle soorten materialen, daarbij wordt gebruik gemaakt van een verantwoorde supply-chain.

HOUT

Hout is een veel toegepast materiaal, voortkomend uit een duizenden jaren oude traditie van houtbewerken en designcultuur. De fabrikanten werken met onafhankelijke designers met een hoge materiaalkennis en ervaring; zij ontwerpen vanuit de ‘makers-cultuur’, elk idee wordt door de designers zelf getest in de workshop, verfijnd en weer getest. Daarna wordt samen met de fabrikant het ontwerp verder ontwikkeld en geperfectioneerd.

MEDIA EN BEURSEN

Als platform volgt Nordermöbler de ontwikkelingen op designgebied in Scandinavië en informeert en publiceert daarover via de diverse mediakanalen. Regelmatig zijn wij aanwezig op beurzen. De drie fabrikanten tonen elk jaar, in februari, het nieuws op de Stockholm Furniture Fair.

MEER INFO OF PRIJSVOORSTEL?

Als u iets nodig heeft voor uw project, bijvoorbeeld een prijscalculatie of meer informatie over uitvoeringen of maatwerk, neem dan met ons contact op, wij helpen u graag verder!

MAATWERK EN SNELLE LEVERTIJD

De bedrijven zijn gespecialiseerd in het leveren voor projecten dus kunnen goed inspelen op planningen van projecten. Neem contact op met ons voor een maatwerk voorstel voor uw project.

MEER OVER DE MERKEN:

BALZAR BESKOW
LUNDBERGS MÖBLER
VIVERO