FUNGHI

GROOT,  STABIEL EN MET VEEL KARAKTER. DAT IS FUNGHI, ONTWORPEN DOOR KAKA ARKITEKTER. DE UNIEKE TAFEL VERVAARDIGD UIT ZELF-SLUITENDE DELEN VAN BERKEN MULTIPLEX BIEDT NIET ALLEEN EEN EXPRESSIEVE VORM. HET GEEFT DE TAFEL GROTE STABILITEIT VOOR EEN ONGEWOON GROTE MAAT WERKBLAD.

FUNGHI


DE GROTE MAAT VAN HET BLAD BIEDT RUIMTE AAN VEEL MENSEN, STAAND OF ZITTEND; DE TAFEL IS ER IN DRIE HOOGTES EN DE DIAMETER IS Ø150 CM. DE TAFEL VORMT EEN PLEK VOOR CREATIEVE MEETINGS IN EEN KANTOOR, BIJEENKOMSTEN BIJ EEN LUNCH OF DINER, OF IN ONDERWIJS OMGEVINGEN.

FUNGHI MET STANDBYME KRUKKEN, IN HOUTEN SLEDEN ONDER HET BLAD

HOGE FUNGHI TAFELS KUNNEN WORDEN GECOMBINEERD MET ‘ SITONME ‘ KRUKKEN, DIE IN HOUTEN SLEDEN ONDER HET BLAD GEHANGEN KUNNEN WORDEN. DIT ZORGT VOOR EEN COMPACTE OPSTELLING WANNEER DE TAFEL NIET IN GEBRUIK IS, EN VEREENVOUDIGT HET REINIGEN VAN DE VLOER.

FUNGHI H90 CM, H 105 CM

ALLE ONDERDELEN KUNNEN SPECIFIEK WORDEN UITGEVOERD, PASSEND VOOR DE FUNCTIE VAN DE OMGEVING.

CENTRALE DATA KLEP MET BOX VOOR DIVERSE AANSLUITPUNTEN

HET BLAD KAN WORDEN UITGERUST MET EEN DATAKLEP, MET DAARONDER RUIMTE VOOR CONNECTIVITEIT. DE VOORZIENING IS FLEXIBEL IN TE DELEN, DE AFNEEMBARE KLEP WORDT IN HETZELFDE MATERIAAL UITGEVOERD ALS HET BLAD.

CENTRALE DATA KLEP MET BOX VOOR DIVERSE AANSLUITPUNTEN

HET LIJMLOZE ONTWERP MAAKT HERGEBRUIK VAN DE GRONDSTOFFEN MOGELIJK, DOOR SIMPELE DEASSEMBLAGE. DAARBIJ IS RECONDITIONING EEN OPTIE, VOOR EENVERLENGDE GEBRUIKSPERIODE. DE TAFEL IS GEHEEL GEMAAKT UIT HOUT, WAT RESULTEERT IN LAGE CO2 EMISSIES.

DE ONDERDELEN VAN FUNGHI WORDEN ZONDER LIJMEN GEASSEMBLEERD

DE KERN VAN HET TAFELBLAD IS 24 MM BERKEN MULTIPLEX, DUURZAAM GECERTIFICEERD. ALS STANDAARD ZIJN ER 5 MOGELIJKHEDEN VOOR DE BLADAFWERKING: HERSCHUURBAAR DIKFINEER IN ESSEN OF EIKEN, HPL LAMINATE, FENIX LAMINATE, DESKTOP LINOLEUM OF KAYAR MET EEN RUBBER SAMENSTELLING.
FUNGHI HEEFT EEN MÖBELFAKTA CERTIFICAAT, WAT STAAT VOOR DUURZAME GRONDSTOFFEN, PRODUCTIE EN GEBRUIKSKWALITEIT.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN VOOR DE AFWERKING

.FUNGHI IS ER NU OOK ALS OVALEN TAFEL, VOOR GROTE BIJEENKOMSTEN MET RUIMTE VOOR 10 ZITPLAATSEN. DE AFMETINGEN ZIJN 240 X 120 CM

FUNGHI OVAL, 120X240 CM

FUNGHI
DESIGN: KAKA ARKITEKTER

MATERIAAL ONDERSTEL: BERKEN MULTIPLEX
AFWERKING BLAD: HERSCHUURBAAR DIKFINEER IN ESSEN OF EIKEN, HPL LAMINATE, FENIX LAMINATE, DESKTOP LINOLEUM OF KAYAR MET EEN RUBBER SAMENSTELLING.
ONDERSTEL EN GEFINEERD BLAD: TRANSPARANT AFGEWERKT, OF GEBEITST IN NCS KLEUR.

ZIE DE PRIJSLIJST VAN LUNDBERGS VOOR DE STANDAARD KLEUREN VOOR DE DIVERSE MATERIALEN,, ZOALS ‘MONOCHROOM’ UITVOERINGEN, WAARBIJ DE KLEUR VAN HET ONDERSTEL IS AFGESTEMD OP DE KLEUR VAN HET TAFELBLAD.
ANDERE NCS KLEUREN: VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN.

AFMETINGEN:

FUNGHI:
BLAD Ø 150 CM, H 73 CM
BLAD Ø 150 CM, H 90 CM
BLAD Ø 150 CM, H 105 CM

FUNGHI OVAL:
BLAD 120 X 240 CM, H 73 CM
BLAD 120 X 240 CM, H 90 CM
BLAD 120 X 240 CM, H 105 CM

NEEM CONTACT OP VOOR MAATWERK MOGELIJKHEDEN.

MEER INFO OVER DE SITONME KRUK